Megjelent az Árukereső for WooCommerce 2.6

Ha valami, akkor az ár összehasonlító oldalak óriásit tudnak lendíteni egy webáruház forgalmán. Ha a felhasználók valamilyen termékre keresnek, biztos, hogy az első találatok egyike valamelyik ár összehasonlító oldal lesz, ami összeszedi a partneroldalak ajánlatait az adott termékkel kapcsolatban. A felhasználó így azonnal kap egy listát, hogy hol és mennyiért tudja megvenni, amit szeretne – és adott esetben találkozik olyan oldalak kínálatával is, amiket magától talán nem talált volna meg.

Egy bővítmény, számos előny

A plugin legújabb verziója az Árukereső for WooCommerce 2.6, ami továbbra is biztosítja, hogy a webáruházad összeköttetésben legyen az Árukeresővel, azonban kibővült néhány plusz funkcióval, és pár korábbi problémát is orvosoltunk vele.
A változtatások célja ezúttal is ugyanaz, mint mindig: hogy egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát, hasznos bővítményt hozzunk létre, ami hatékonyan tudja támogatni a WooCommerce webáruházak működését.
Nézzük, miben más az árukereső for WooCommerce 2.6?

  • Átláthatóbb Beállítások oldal: a korábbi “Árukereső beállításai” menüpont helyett most a funkciók több almenüpontban jelennek meg, hogy könnyebb legyen megtalálni, amit keresel, egyszerűbb legyen a navigáció az oldalon.
  • Az óránkénti xml létrehozás funkció mellett az új verzióban már egy külön menüpont alatt lehetőség van a kézzel történő xml generálásra, valamint megjelenik az az információ, hogy az utolsó feed mikor jött létre.
  • Egyszerűbb a termékattribútumok összerendelése az Árukereső mezőivel: bizonyos esetekben az Árukereső megköveteli néhány egyedi mező meglétét (pl. garancia, EAN kód). Eddig ezt az információt minden terméknél kézzel kellett megadni, mostantól azonban ez változik: a beállításoknál lehet majd megadni, hogy melyik termékattribútum melyik Árukereső mezőnek felel meg.
  • Olcsobbat.hu feed támogatása: az olcsobbat.hu rendszerét eddig is lehetett használni az Árukereső számára készült feed megadásával, de bizonyos esetben szükség van a saját formátum használatára.

És amiket javítottunk:

  • Korábban elakadt néha az xml generálás, ezt a problémát az új verzióban igyekeztünk orvosolni. A biztonság kedvéért javasoljuk a frissítést követően a funkció ki majd bekapcsolását.
  • Eddig, ha valamilyen ingyenes Árukereső bővítmény is telepítve volt, az Árukereső for WooCommerce hibát jelzett – ezt a gondot is megszüntettük.

Bízunk benne, hogy sikerült az eddigieknél is egyszerűbbé tenni az Árukereső for WooCommerce használatát. Ahogy azonban eddig is, úgy most is folyamatosan jelen leszünk, és a háttérben dolgozunk azon, hogy a bővítmény használata zökkenőmentes legyen.

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.