SimplePay for WooCommerce 2.3. verzió

Online fizetés egyszerűen és gyorsan – ez ma már nem extra egy webáruházban, hanem alap. Egyébként is ebbe az irányba haladtunk, hiszen a kártyás megoldásokhoz képest macerás a készpénzzel bajlódni, de a covid alaposan rásegített az átállásra: már nem is akarjuk a pénzt fogdosni. Az online megoldásoknak azonban biztonságosnak kell lenniük, és zökkenőmentesen működniük – pont, mint a SimplePay for WooCommerce 2.3.-nak.

Még egyszerűbb, még felhasználóbarátabb

A SimplePay senki számára sem ismeretlen, aki szokott a neten vásárolni, és a webshoptulajdonosok jó része is használja. Azonban, mint mindennek, ennek is vannak kisebb hibái, amik működés közben derülnek ki. Mi a háttérben folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezeket a hibákat eltüntessük, valamint az újabb felmerülő igényekhez alkalmazkodjunk, hogy még jobb bővítményt kínálhassunk Nektek!

Miben változott a SimplePay for WooCommerce 2.3.?

Ahogy már utaltunk rá, számos belső hibát javítottunk, és újdonságok is vannak az egyszerűbb felhasználásért:

  • A licenckezelésnél bizonyos esetekben a bővítmény eldobta az aktivációt, ezen változtattunk.
  • A bővítmény beállításainál az IPN URL egyetlen gombnyomással a vágólapra másolható
  • A SimplePay tranzakciós azonosító mostantól kezdve rátehető a számlára Számlázz.hu, valamint Billingo használata esetén
  • A SimplePay tranzakciós azonosító megjeleníthető az e-mailekben, amiket a WooCommerce a vevő számára kiküld. Ezt a funkciót a bővítmény beállításaiban tudod aktiválni.
  • Sikertelen fizetés esetén átállítható a rendelés státusza, amennyiben a SimplePay adminfelületén be van kapcsolva a sikertelen fizetés esetén az IPN hívás.
  • Kikapcsolható a SimplePay fizetés előválasztó oldala. Ebben az esetben csak a kártyás fizetés érhető el, az utalás (instant transzfer) nem.
  • Frissítettük a SimplePay logóját az elvárásnak megfelelően.
  • Kártyacsere javítása ismétlődő fizetéseknél.
  • Amennyiben egy a SimplePay által kiadott token lejár (ennek maximális ideje 2 év), nem próbálkozunk újra ennek használatával. Ebben az esetben a felhasználónak újra regisztrálnia kell kártyáját az ismétlődő fizetés további folytatásához.

Amint azt láthatod, a bővítmény olyan funkciókat, beállításokat kapott, amik könnyebbé teszik a felhasználók számára az adminisztrációt, a folyamatok követését. Egy olyan piaci környezetben, ahol az online vásárlások száma ugrásszerűen növekszik, ez kulcsfontosságú.

Mit látnak a vevők?

A vásárlók számára a SimplePay for WooCommerce továbbra is egy átlátható, egyszerűen használható és biztonságos fizetési lehetőség marad, amit szívesen választanak a készpénzes megoldások, utalgatások helyett.
Próbáld ki az új verziót minél előbb!

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.