Referenciák

Referenciák

Saját bővítményeinken kívül
ügyfeleinknek is készítettünk néhány egyedi fejlesztést

Kalkulátorok

WebShippy csomag kalkulátor

Feladatunk volt a Webshippy csomagkalkulátorának elkészítése. A csúszkák állításával kiszámíthatóak a csomag tárolásához, és kiszállításhoz tartozó árak.

Árak

 

Kalória kalkulátor

Egyedi, WordPress alapú kalória kalkulátor bővítményt fejlesztettünk a Cleaneating.hu oldalhoz. A plugin az oldalon fizetős szolgáltatásként érhető el.

 

Tápanyag kalkuláció

A weganikonyha.hu oldalra egyedi tápanyag adminisztrációs rendszert fejlesztettünk. Ennek köszönhetően egy étel kiválasztásakor megjelennek a hozzá tartozó tápanyag értékek, melyek dinamikusan kerülnek kiszámításra.

Faérték kalkulátor

A Magyar Faápolók Egyesülete számára elkészítettük webes faérték kalkulátorát. A paraméterek megadását követően kiszámítható egy adott fa kora.

Faértékszámítás

Egyéb WordPress fejlesztések

WpKurzus – egyedi funkciók

A WpKurzus oldalához egyedi funkciókat fejlesztettünk. Ebbe beletartozott a fizetési megoldás elkészítése (Barion, majd SimplePay), illetve egyéb kérések elkészítése is.
Használt technológiák: WordPress, Restrict Content Pro

Motimedia – kurzus bővítmény

A motimedia.hu oldalhoz egyedi kurzus kezelő bővítményt készítettünk. Ez együttműködik a WooCommerce Subscriptions bővítménnyel is.

Egyedi oktatói modul a legykulonc.hu oldalhoz

A legykulonc.hu oldalhoz egyedi oktatói felületet fejlesztettünk, illetve integráltuk hozzáa a SimplePay és Számlázz.hu külső szolgáltatásokat.

Szakember kereső

A Magyar Faápolók Egyesülete kérésére elkészítettünk egy szakember kereső bővítményt, ennek használatával az egyesület tagjai kereshetőek különböző szempontok szerint.

Találj szakembert!

Egyedi fejlesztések

MVGYOSZ – tagnyilvántartó

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének készítettünk egy webes tagnyílvántartó szoftvert. Kiemelten fontos volt az akadálymentes (főleg képernyőolvasóval történő) használhatóság. A tagok adatainak tárolására és lekérésére a SAPI rendszerét használtuk.
Használt technológiák: Bootstrap, Php, Smarty keretrendszer, PDO? SAPI API

MVGYOSZ – Hangoskönyvtár adminisztrációs felület

Külön adminisztrációs felületet készítettünk az MVGYOSZ hangoskönyvtár rendszeréhez.
Használt technológiák: Boostrap, Php, Graphql

Mitadjak.com

Egyedi fejlesztésként elkészítettük a mitadjak.com weboldalt, melynek segítségével barátok megajándékozása válik egyszerűbbé. Használt technológiák: Bootstrap, Smarty template, Php, PDO

Program adminisztrációs rendszer

A Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének egyedi fejlesztésű program adminisztrációs rendszere. Az alkalmazás 2015 eleje óta működik, a program szervezők ezen keresztül hirdetik meg az egyesület eseményeit, amire a regisztrált felhasználók egyszerűen jelentkezhetnek.

 

© 2024 Bitron.hu

Bitron theme for WordPress