Árlista

Weblap fejlesztés

Honlapkészítés esetén egyedi árajánlatot adunk, az igények felmérését követően. Külső grafikus és designer bevonásával készítjük el a weblapot, így biztosítva a lehető legmagasabb minőséget ügyfeleim számára.
Kétféle árazással dolgozunk:

  • Projekt alapú: A részletes feladat leírását követően, egy fix árat adunk.
  • Órabér: Ebben az esetben havi elszámolással, órabérben dolgozunk. Ennek díja 7500 Ft. Sürgős feladat esetén (pl. hétvégén) az órák duplán számolódnak.

Szoftver és weblap akadálymentesítés

Akadálymentesítési szolgáltatásom igénylése esetén felmérem a szoftvered/weblapod. A hangsúly főképp a látássérültek (felolvasó programot használók) szükségletein van, de amennyiben igényled, teljes körű akadálymentesítési tanulmányt is készítek külsős szakértők bevonásával. A tanulmány megírásakor nem csak a hibalistát adom meg, hanem konkrét példákat mutatok, hogy ezeket minél könnyebben kijavíthasd.
A következő platformokon készült szoftverek átnézését vállalom:

  • Windows: Bármilyen Windows alapú szoftvert letesztelek a Magyarországon használatos képernyőolvasókkal, és összeírom a továbblépési lehetőségeket. Ára 70000 Ft
  • Android: Letesztelem androidos alkalmazásod, egyben megoldási javaslatokat adok a hibák kijavítására. Ennek összege 70000 Ft
  • iPhone alkalmazás tesztelés: letesztelem iPhone alkalmazásod a beépített VoiceOver használatával, a talált hibákat megoldási javaslatokkal együtt adom át részedre. Ennek díja 70000 Ft.
  • Web: Mind mobilos, mind Windows-os alapú képernyőolvasóval végigpróbálom a megadott weblapot, a hibák listájához konkrét megoldási javaslatot adok. A csak képernyőolvasóval történő tesztelés díja 70000 Ft, a teljes web-akadálymentesítési útmutató (WCAG 2.0) szerinti ellenőrzés 190000 Ft.

Egyedi fejlesztés (pl. speciális szkript írás a képernyőolvasókhoz) esetén egyéni árajánlatot adok, az adott alkalmazás felmérését követően.
Figyelem: Egy összetettebb weblap/szoftver tesztelése esetén szintén egyéni árakkal dolgozom!

Kérhetsz csak konzultációt is, itt te határozhatod meg, hogy mit szeretnél. Kereshetek hibákat, de akár egy akadálymentesítési probléma megoldására is felkérhetsz. Ennek óradíja 7500 Ft.
Áraim bruttó árak, nem tartalmaznak áfát (alanyi adómentes vagyok).