Árlista

Weblap fejlesztés

Honlapkészítés esetén egyedi árajánlatot adunk, az igények felmérését követően. Külső grafikus és designer bevonásával készítjük el a weblapot, így biztosítva a lehető legmagasabb minőséget ügyfeleink számára.
Kétféle árazással dolgozunk:

  • Projekt alapú: A részletes feladat leírását követően, egy fix árat adunk.
  • Órabér: Ebben az esetben havi elszámolással, órabérben dolgozunk. Ennek díja 10000 Ft. Sürgős feladat esetén (pl. hétvégén) az órák duplán számolódnak.

Szoftver és weblap akadálymentesítés

Akadálymentesítési szolgáltatásunk igénylése esetén felmérjük a szoftvered/weblapod. A hangsúly főképp a látássérültek (felolvasó programot használók) szükségletein van, de amennyiben igényled, teljes körű akadálymentesítési tanulmányt is készítünk külsős szakértők bevonásával. A tanulmány megírásakor nem csak a hibalistát adjuk meg, hanem konkrét példákat mutatunk, hogy ezeket minél könnyebben kijavíthasd.
A következő platformokon készült szoftverek átnézését vállaljuk:

  • Windows: Bármilyen Windows alapú szoftvert letesztelünk a Magyarországon használatos képernyőolvasókkal, és összeírjuk a továbblépési lehetőségeket. Ennek árajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.
  • Android: Leteszteljük androidos alkalmazásod, egyben megoldási javaslatokat adunk a hibák kijavítására. Ennek árajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.
  • iPhone alkalmazás tesztelés: leteszteljük iPhone alkalmazásod a beépített VoiceOver használatával, a talált hibákat megoldási javaslatokkal együtt adjuk át részedre. Ennek árajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.
  • Web: Mind mobilos, mind Windows-os alapú képernyőolvasóval végigpróbáljuk a megadott weblapot, a hibák listájához konkrét megoldási javaslatot adunk. A csak képernyőolvasóval történő tesztelés,a teljes web-akadálymentesítési útmutató (WCAG 2.0) szerinti ellenőrzés árajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Egyedi fejlesztés (pl. speciális szkript írás a képernyőolvasókhoz) esetén egyéni árajánlatot adunk, az adott alkalmazás felmérését követően.
Figyelem: Egy összetettebb weblap/szoftver tesztelése esetén szintén egyéni árakkal dolgozunk!

Kérhetsz csak konzultációt is, itt te határozhatod meg, hogy mit szeretnél. Kereshetünk hibákat, de akár egy akadálymentesítési probléma megoldására is felkérhetsz. Ennek óradíja 7500 Ft.
Áraink bruttó árak, nem tartalmaznak áfát (alanyi adómentesek vagyunk).