WordPress Karbantartás

Szeretnéd ha valaki havonta elvégezné helyetted a WordPress portálmotorod karbantartását? Nem szeretnél bajlódni a frissítések figyelésével, biztonsági beállításokkal?
Ha ezekre igen a válasz, rendeld meg szolgáltatásomat. Havonta egyszeri alkalommal felülvizsgálom oldalad beállításait, telepítem a megjelent frissítéseket.
Árak:

  • 1 havi karbantartás: 1500 Ft
  • Éves karbantartás: 15000 Ft

Weblap költöztetés

Költöztesd weblapod a lehető leggyorsabban! Vállalom honlapod teljes költöztetését. Ebbe bele tartozik a régi tárhelyről történő lementés, az új helyre való áttöltéssel, konfigurálással együtt. A megrendelésen kívül semmit nem kell tenned, a teljes folyamat maximum két munkanapon belül megtörténik.
A weblap költöztetés egyszeri díja 9500 Ft. Az ár egyedi (nem WordPress alapú) oldal költöztetése esetén változhat, függ annak felépítésétől.

Ha kérdésed van, olvasd el a weboldal költöztetésről szóló aloldalamat. Amennyiben szeretnéd igénybe venni szolgáltatásomat, fordulj hozzám bizalommal!

Domain és tárhely rendelése

Lehetőséged van domain és tárhely megrendelésére. Főleg azon kisvállalkozóknak ajánlom, akik bemutatkozó oldalukat szeretnék elhelyezni az interneten.

  • Alap (.hu domain és tárhely): 9000 Ft/év, 2,5 gb (1 domainhez)
  • Nagy: 13000 Ft/év, 10 Gb, ajándék .hu domainnel. (max 3 domainhez)
  • Korlátlan: 11000 Ft, bármennyi domainhez, 2 Gb.
  • .hu domain: 3000 Ft/ első két év, utána 2000 Ft/év.

Weblap fejlesztés

Honlapkészítés esetén egyedi árajánlatot adok, az igények felmérését követően. Külső grafikus és designer bevonásával készítjük el a weblapot, így biztosítva a lehető legmagasabb minőséget ügyfeleim számára.

Szoftver és weblap akadálymentesítés

Akadálymentesítési szolgáltatásom igénylése esetén felmérem a szoftvered/weblapod. A hangsúly főképp a látássérültek (felolvasó programot használók) szükségletein van, de amennyiben igényled, teljes körű akadálymentesítési tanulmányt is készítek külsős szakértők bevonásával. A tanulmány megírásakor nem csak a hibalistát adom meg, hanem konkrét javítási lehetőségeket is adok, hogy ezeket minél könnyebben kijavíthasd.
A következő platformokon készült szoftverek átnézését vállalom:

  • Windows: Bármilyen Windows alapú szoftvert letesztelek a Magyarországon használatos képernyőolvasókkal, és összeírom a továbblépési lehetőségeket. Ára 60000 Ft
  • Android: Letesztelem androidos alkalmazásod, egyben megoldási javaslatokat adok a hibák kijavítására. Ennek összege 40000 Ft
  • iPhone alkalmazás tesztelés: letesztelem iPhone alkalmazásod a beépített VoiceOver használatával, a talált hibákat megoldási javaslatokkal együtt adom át részedre. Ennek díja 40000 Ft.
  • Web: Mind mobilos, mind Windows-os alapú képernyőolvasóval végigpróbálom a megadott weblapot, a hibák listájához konkrét megoldási javaslatot adok. A csak képernyőolvasóval történő tesztelés díja 50000 Ft, a teljes web-akadálymentesítési tanulmány szerinti ellenőrzés 70000 Ft.

Egyedi fejlesztés (pl. speciális szkript írás a képernyőolvasókhoz) esetén egyéni árajánlatot adok, az adott alkalmazás felmérését követően.
Figyelem: Egy összetettebb weblap/szoftver tesztelése esetén szintén egyéni árakkal dolgozom!

Kérhetsz csak konzultációt is, itt te határozhatod meg, hogy mit szeretnél. Kereshetek hibákat, de akár egy akadálymentesítési probléma megoldására is felkérhetsz. Ennek óradíja 5000 Ft.

Áraim bruttó árak, nem tartalmaznak áfát (alanyi adómentes vagyok).