Hatalmas kedvezmény Black Friday/Ciber Monday alkalmából!

Aki régóta követ minket annak nem meglepő, hogy ritkán tartunk kedvezményes napokat. A jelenlegi egy kivételes alkalom lesz, egy egyszeri akcióval.

Minden vásárlásra 40% kedvezmény!

Úgy gondoljuk, ha kedvezmény akkor legyen valóban az. Amennyiben a 2022-11-25;2022-11-28 között megvásárolod bármelyik termékünket, és használod a BF22 kuponkódot, az előfizetés első évéből 40% kedvezményt adunk. Fontos: A kedvezmény előfizetés hosszabbítására nem használható, ám ha lemondod a jelenlegit és vásárolsz egy új előfizetést, nincs akadálya a kedvezmény igénybevételének. Ebben az esetben a lemondott előfizetést nem áll módunkban visszatéríteni. A kedvezményt az ingyenes próba verzióra nem tudjuk érvényesíteni.

Extra kedvezmény a SimplePay bankkártyás modulhoz

A SimplePay fizetési bővítményünkhöz kizárólag az akció időtartamára elérhetővé tesszük a lifetime verziót. Vagyis: Egyszer kell csak fizetned, a bővítményt minden funkciójával, terméktámogatással együtt bármeddig használhatod.
Ami extrán jó hír, hogy a magasabb díj ellenére, a 40% kedvezményt itt is alkalmazhatod!
Fontos: Ez a lehetőség csak az akció időtartama alatt érhető el.

SimplePay for WooCommerce Előfizetés

Amennyiben nincs szükséged az örök verzióra, a szokásos módon megrendelheted a bővítmény alap és prémium változatát: Tovább a SimplePay for WooCommerce előfizetés megrendeléséhez

SimplePay for WooCommerce – örökös verzió

Egyedülálló módon most megvásárolhatod a SimplePay for WooCommerce bővítmény alap és prémium verzióját örök licencel: Tovább a SimplePay for WooCommerce örökös változatának megvásárlásához!
Válaszd ki a neked megfelelő változatot, tedd a kosárba, és a pénztárnál érvényesítsd a BF22 kuponkódot!

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.