IzzyPay: egyszerű megoldás a gyakori kosárelhagyásokra

   |   Írta  

A kosárelhagyások számának minimalizálása a legtöbb webshopnál központi kérdés. Nem csoda, hiszen webshop tulajdonosként kicsit bosszantó, amikor a vásárlások az utolsó pillanatban hiúsulnak meg, így pedig gyakorlatilag egy centiméterre a cél előtt esünk el a bevételtől. A jelenség elkerülésére többféle megoldással szoktak próbálkozni, több-kevesebb sikerrel. A kulcs azonban legtöbbször a vásárló fizetőképessége, amit nem igazán tudunk befolyásolni – hacsak nem azzal, hogy biztosítjuk számára a halasztott fizetési lehetőséget, amiben az IzzyPay könnyedén segíthet!

Tovább olvasom: IzzyPay: egyszerű megoldás a gyakori kosárelhagyásokra

Full Barion Pixel támogatás WooCommerce webáruházhoz

  |   Írta  

Mindenkinek van legalább egy sztorija az ismerősei köréből arról, hogy valaki kártyacsalás áldozata lett. Az online bankkártyás fizetést szeretjük, mert gyors és egyszerű, de mind tudjuk, hogy rejt magában némi kockázatot – éppen ezért, sokan nem is szívesen alkalmazzák, inkább lemondanak az előnyeiről.
A Barion azonban mindent megtesz azért, hogy minél biztonságosabbá tegye az online fizetést. Erről a Barion Pixel gondoskodik, ami adatokat továbbít a webshopok vásárlóiról a Barionnak – persze az adatvédelmi szabályoknak megfelelően. Így könnyebb megelőzni a csalásokat, és nagyobb biztonságot tudnak garantálni.
Tovább olvasom: Full Barion Pixel támogatás WooCommerce webáruházhoz