SimplePay for WooCommerce 1.7 – mivel tud ez többet, mint az eddigiek?

Új verziója jelent meg a népszerű SimplePay for WooCommerce bővítményünknek. Természetesen az 1.7-es változat célja is elsősorban az, mint minden fejlesztésé: még egy kicsit jobb szolgáltatást nyújtani, többet adni a felhasználóknak az előzőekhez képest. Ha eddig is elégedett voltál a bővítménnyel, ezt az új verziót imádni fogod!

Ami mindenkinek jár: az alapverzió újdonságai

  • Korábban gondot jelentett a logó megjelenítése kapcsán, hogy egyes esetekben eltér a WordPress honlap, valamint a WordPress címe. Az 1.7-es változatban ez már nem probléma, ugyanis a WordPress címet használja a bővítményünk alapértelmezetten.
  • A SimplePay most már az ékezetes domain neveket is megjeleníti. A WordPress az ékezetes címeket elkódolva tárolja, a SimplePay adatkezelési nyilatkozatában viszont megjelenhet a cím ékezetesen is.
  • Beépítheted a kedvezményeket, egyéb díjakat. Ha vannak fixen felmerült költségek a szállítási díjon felül, ami a vevődet terheli, vagy éppen fix kedvezményeket adnál azoknak, akik a bővítmény felhasználásával fizetnek, jó hírünk van: az új SimplePay verzió ezeket támogatja, így simán beépítheted a fizetési folyamatba.

Ennél is többre vágysz? Nézd meg, mit tud a Prémium csomag!

  • Beállíthatsz ismétlődő kuponokat. Ez például akkor jön jól, ha két vásárlás után a harmadiknál kedvezményt ajánlasz. Beállíthatod a WooCommerce Subscriptions bővítményben, hogy ezt a kedvezményt automatikusan adja meg, aztán a következő alkalommal ismét a normál ár jelenjen meg. Így neked ezzel nem kell külön foglalkozni, minden megy magától, ha a vásárló használja ezt a fizetési lehetőséget.
  • Újra próbálhatod az ismétlődő terhelést. Sokszor előfordul, hogy be van állítva egy-egy automatikus terhelés, de megfeledkezik róla az ember, így az aktuális napon éppen nincs elég pénz a számláján. Ebben az esetben van lehetőség 7 napon keresztül újrapróbálni a levonást. Ez a funkció nagyon jól jön előfizetések esetén, amikről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ehhez engedélyezd a Retry lehetőséget a WooCommece Subscriptions beállításaiban.

A fizetés a SimplePay-jel tehát még egy kicsit egyszerűbb, a bővítmény még okosabb és több lehetőséget kínál.

Neked is erre van szükséged?

Amennyiben eddig is a mi bővítményünket használtad, és rendszeresen rendezed az előfizetési díjat, automatikusan hozzáférsz az új verzióhoz, és megkapod a fenti szolgáltatásokat.

Még nincs SimplePay fiókod?

Ha még nincs SimplePay szerződésed, de szeretnél, itt az alkalom, hogy belevágj!
A bővítmény használatával könnyebbé teheted a fizetést az oldaladon, így kevesebb elfelejtett utalás, beragadt megrendelés lesz, ráadásul könnyebben kezelheted a tranzakciókat.
Használd a lenti linket a SimplePay szerződéskötéshez, így az általunk kínált beállításokkal jön létre a fiókod.
Regisztrálj itt: SimplePay kereskedői szerződés elindítása

Kipróbálnád bővítményünket?

Amennyiben kedvet kaptál hozzá, próbáld ki a SimplePay bővítményt WooCommerce webáruházadhoz egy hónapig teljesen ingyen!

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.