SimplePay for WooCommerce

Írta ekkor

Legolcsóbb: 1500 Ft / hónap

Alapállapot visszaállítása

Cikkszám: woo-simple Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A bővítmény használatával elérhetővé teheted a sokak által ismert OTP SimplePay bankkártyás fizetést WooCommerce alapú webshopodban.

bővítmény jellemzői

  • Könnyű telepítés, gyors beüzemelés: A bővítmény telepítése és beállítása nem igényel semmilyen programozói tudást. Minden beállítást egy helyen találsz, de a konkrét lépésekhez egy telepítési útmutatót is biztosítunk. Ha ez nem lenne elég, nézd meg a bővítményhez tartozó videót!!
  • Több devizanem támogatása: A SimplePay rendszerében elérhető bármely devizanemet használhatod (Ft, Euro, és USD).
  • Többnyelvű felület: Mind az adminisztrációs, mind a felhasználói felület fordítható, jelenleg magyar és angol nyelven érhető el.
  • Jogi megfelelőség: A fizetés előtt a vásárló számára meg kell jeleníteni néhány jogi szöveget. Ezt a bővítmény megteszi automatikusan, te csak arra figyelj, hogy a beállítások oldalon minden ide vonatkozó adatot helyesen adj meg.
  • Gyors ügyfélszolgálat: Ha bármi technikai problémád adódna, ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül válaszol.
  • Folyamatos frissítések biztosítása: A bővítményt minde WordPress és WooCommerce frissítéskor újra ellenőrizzük, ha szükséges, módosítjuk. Amíg fizeted a választott előfizetési díjat, azonnal hozzájutsz az új verzióhoz.

A prémium bővítmény jellemzői

Az alap tulajdonságokon felül számos plusz funkciót kaphatsz, amivel megkönnyítheted vásárlóid életét.

Videó a bővítmény telepítéséről

Egyik kedves partnerünk készített egy bemutató videót a bővítmény megvásárlásáról, és telepítéséről. Ezúton is köszönjük neki!

Telepítési útmutató

Ahhoz, hogy a bővítmény telepítése még gördülékenyebb lehessen, készítettünk egy telepítési útmutatót. Ez nem csak a bővítmény beüzemelésében segít, hanem a szerződéskötésről is találhatóak benne információk.
Telepítési útmutató megtekintése

Cikk megosztása


Licenc részletek

Lejárat Előfizetés lejáratakor
Limit Domain aktivációk száma limitálva

További információk

Előfizetés hossza

Havi, Éves

Bővítmény típusa

Alap, Prémium

Telepítést is kérek

Igen, Nem

Kategória: | Hozzászólások: 0
Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak. Vakságából kifolyólag a másik szívügye a webes akadálymentesítés.

Szóljunk hozzá elsőként!

Szóljunk hozzá