Árukereső for Woocommerce bővítmény



Az egyik első munkám az volt, hogy össze kellett kapcsolnom egy egyedi webshop motort az Árukereső rendszerével. Nem egy nagy ördöngösség, épp ezért egy Woocommerce alapú webshop összerakásakor ért a meglepetés, hogy nincs rá kész megoldás. Természetesen kerülőutak voltak, de egyik sem tökéletes. A kihívás adott volt, úgyhogy elkészítettem hozzá egy külön bővítményt.

Az első verzió faék egyszerű volt. Válogatás nélkül, az összes termék beküldhető volt vele az árukereső rendszerébe. Akinek csak néhány terméke van, és nincsenek extra igényei (meg egyedi akciói), annak már ez is megfelelő, de azért jöttek kérések szép számmal.
A jelenlegi verzió az alábbi funkciókat tudja:

  • Ha egy terméknek van akciós ára, akkor azt teszi bele az xml-be
  • Külön kezeli a termék variációkat, ezek külön kerülnek bele az xml kimenetbe
  • Letiltható egy termék az xml kimenetből
  • Megadható az általános kiszállítási díj/idő, de ez egyes termékek esetén felülírható

Terveim között szerepel további ár-összehasonlító oldalak támogatása is. Az alapjai megvannak, csak a kimenet elemeit kell megváltoztatni. Ami viszont jó hír, hogy aki kitenné a termékeit egy apróhirdetőre, az már a jelenlegivel is megteheti az LXO csoportos áttöltés használatával! Az első 50 termék áttöltése ingyenes.

Támogatói verzió

Többen felkerestek a bővítménnyel kapcsolatban. Volt aki megköszönte, volt aki hibát jelzett. A munkámat többen is szerették volna honorálni, aminek nem szeretnék az útjába állni. 🙂
Épp ezért, ha támogatnád munkámat, esetleg motiválnád a továbbfejlesztést, vásárold meg a bővítményt!
Fizethetsz bankkártyával (Barion), de átutalással is. Letöltheted magát a bővítményt innen is, de teljesen ugyanaz a kód (jelenleg), mint ami fenn van a Wp bővítménytárában.

Végül pedig köszönet jár Viszt Péternek, aki rendelkezésemre bocsájtotta az Árgéphez készült bővítményét. Sokat tanultam belőle, a kód egyes helyeken megoldásait tartalmazza.

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.