CIB for WooCommerce – ideális fizetési modul a webshopodhoz

Az online fizetési lehetőség ma már minden webshopnak alap – ahol eddig nem volt, a COVID-19 megjelenése bizony felszínre hozta az igényt, hogy kellene. Mióta a járvánnyal kénytelenek vagyunk együtt élni, az emberek lényegesen többet vásárolnak online, mint korábban. Azok a webshopok, amelyek nem képesek a legkényelmesebb lehetőségeket kínálni számukra, például a fizetési módok terén, le fognak maradni a többitől. Ezért fontos, hogy megtaláld a lehető legjobb online fizetési megoldást.

De mindezzel nyilvánvalóan tisztában vagy, ha ebben a témakörben olvasgatsz. A kérdés számodra inkább az lehet, hogy milyen bővítményt válassz, ami a vásárlóidnak is megfelelő, és neked is kedvező lehetőségeket kínál.
Különböző bankok bővítményeivel találkozhatsz, ha megnézed a lehetőségeket. Amennyiben a CIB szolgáltatása szimpatikus számodra, a CIB for WooCommerce ideális választás lehet.

Milyen a jó online fizetés plugin?

Más és más tényezőket kell figyelembe venni a vevők, valamint a webshop szempontjából.
A vevők oldaláról fontos, hogy a bővítmény használata minél egyszerűbb legyen, azaz a lehető legkevesebb macerával, leggyorsabban lehessen fizetni. Az előre utalással és az utánvéttel is általában az a gond, hogy plusz köröket kell futni miattuk, ezt pedig sokan nem szeretik. Ha van lehetőség pár kattintással, fölösleges pötyögés nélkül fizetni, azt fogják választani.
Te, mint webshop üzemeltető, természetesen figyelembe veszed azt, hogy mit szeretnének a vevőid, de vannak egyéb szempontok is: milyen kiadásokkal jár a plugin? Van-e segítség, ha valami meghibásodik? Mit kínál a bővítmény a pénzedért? Hogyan zajlanak a háttérfolyamatok?

CIB for WooCommerce: jó neked és a vásárlóidnak is

A CIB for WooCommerce alacsony jutalék fejében kínál kényelmes, gyors fizetési lehetőséget a vásárlóidnak, neked pedig követhetőbb tranzakciókat és stabil, megbízható hátteret.
A CIB for WooCommerce plugin két változatban érhető el, ezek pedig az Alapcsomag és a Prémium csomag.
Az Alapcsomag évente 20 000 forintba kerül. Tartalma:

  • egyszerű és gyors beüzemelés
  • többnyelvű felület: magyarul és angolul is használható
  • több pénznemet támogat: forintban és euróban is fizethetnek a vásárlók
  • biztosított a folyamatos technikai segítség probléma esetén

A Prémium csomag évente 40 000 forintért mindent tud, amit az Alapcsomag, azon felül pedig:

  • ismétlődő fizetés: előfizetéseknél, rendszeres fizetések esetén beállítható, hogy a levonás automatikus legyen a vásárló kártyáján
  • ismétlődő kuponok
  • vállaljuk a telepítést is, egyszeri 10 000 forintos díjért
  • megoldjuk a technikai beállításokat, szükség esetén a CIB-bel egyeztetve

Amennyiben tehát egy megbízható, sokoldalú bankkártyás fizetési lehetőséget szeretnél elérhető áron, széleskörű lehetőségekkel, a CIB for WooCommerce remek választást jelenthet számodra. Ha maradtak még benned kérdések, keress minket bizalommal – ha nincs, vágj bele!
Indítsd el a CIB-bel való együttműködést a mi partnerlinkünkön keresztül, cserébe a csatlakozást követően 10 000 forintot ír jóvá a CIB bank a számládon!
Ajánló kódunk: 3110426.
További információt a lehetőségről itt találsz: https://net.cib.hu/cib_csoport/cib_bank/cib_welcome_program

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.