Védd az adataidat, ingyenes eldobható levél használatával

Az interneten szörfölve találkozhattunk már azzal a helyzettel, hogy nem szeretnénk megadni a saját privát e-mail címünket. Eddig ezt úgy tudtuk kiküszöbölni, hogy regisztráltunk egy e-mail szolgáltatónál egy olyan e-mail fiókot, amit nem használtunk minden nap. Velem több alkalommal előfordult már az az eset, hogy elfelejtettem az e-mail címet vagy pedig a jelszavamat, így újból egy új fiókot kellett regisztrálni. A jó hír, hogy erre már nincs szükség!

Mi az ingyenes eldobható e-mail?

Egyszerűen csak egy olyan e-mail cím, ami csak pár napig (vagy csak addig ameddig szükségünk van rá) érhető el. Ehhez semmit sem kell csinálnunk, csak fel kell keresnünk egy weboldalt, amely kizárólag ezt a szolgáltatást nyújtja.
Az ingyenes eldobható e-mail azért nagyszerű, mert pár másodperc alatt lehet egy e-mail címünk, amit megadhatunk különböző alkalmakkor: tesztelni szeretnénk a levelezést, le szeretnénk tölteni valamit, de nem szeretnénk ha az e-mail fiókunkban elszaporodnának a marketinges levelek, spamek.

Ingyenes eldobható e-mailek használata: mikor érdemes és mikor nem?

Ha egy közösségi oldalra szeretnél regisztrálni, akkor nem javasoljuk az eldobható e-mail szolgáltatást, ugyanis a fontos levelek (pl.: elfelejtett jelszavak, tájékoztatók) több nappal később már nem fognak megérkezni az e-mail fiókodra. Amennyiben csak tesztelni szeretnél egy oldalt és biztonságban szeretnéd tudni a privát e-mail címedet és későbbiekben már nem szeretnél az oldaltól kapott levelekkel bajlódni, akkor mindenképp javasolt az eldobhato-level.hu oldalnak a használata. Egy gyakorlati példát még mindenképpen szeretnénk megemlíteni: biztos előfordult már veled az, hogy a facebookot görgetve szembejött egy ajánlat (letölthető esettanulmány), de ennek cserébe meg kellett adnod az e-mail címedet. Ilyen esetben kifejezetten hasznos, hogy a további követő leveleket kiszűrd és titokban tartsd a privát e-mail címedet.

Milyen módokon használhatod az eldobható e-mailt?

Csupán csak ezt a weboldalt kell felkeresned, asztali gépen, laptopon vagy telefonon: eldobhato-level.hu
Az oldal betöltődése után már a rendszer generált egy e-mail címet, másolás gombbal pedig vágólapra is helyezheted. Ezt már csak be kell illesztened az e-mail mezőbe.

Cikk megosztása