Itt az Árukereső 1.5 – még több lehetőség!

Egy webshop sikere nagymértékben múlik azon, hogy mennyire találják meg az emberek a keresőben. A hatékonyságot ilyen szempontból fokozhatod, ha megjelensz olyan oldalakon, amik keresésre összegyűjtik több webshop termékkínálatát. Ilyen az Árukereső is, és egy egyszerű bővítmény segítségével a Te webshopod is szerepelhet a listán!

Árukereső for WooCommerce – hogy Téged is megtaláljanak!

Ha WooCommerce webshopod van, akkor egy egyszerű bővítménnyel tudunk segíteni abban, hogy a nálad elérhető termékek is szerepeljenek az Árukeresőben. Ez pedig az Árukereső for WooCommerce, aminek a legújabb, 1.5-ös verziója éppen most jelent meg. Ez a verzió még az előzőekhez képest is több lehetőséget és kényelmesebb megoldásokat kínál.

Mit tud az Árukereső 1.5?

Az új verzió mindent tud, amit az előzőek. Ezek mellé fejlesztettünk néhány új funkciót, hogy a bővítmény még felhasználóbarátabb legyen, valamint javítottunk néhány hibát is, amiről tudomást szereztünk az előző változatból.
Íme, az újdonságok:

  • Az Admin felület angol fordítási lehetőséget kapott
  • Most már a Bundle típusú termékek is megjelenhetnek a terméklistában, míg a korábbi verzióban ez nem volt lehetséges.
  • Beállítható az adókulcs szerinti ár átadás. Míg alapértelmezetten a WooCommerce-ben megadott adókulcsokkal számolt a bővítmény, ez mostantól felülírható az Árukereső beállításaiban. Jól jöhet akkor, ha a webshop a bruttó árakat tartalmazza, de az Árukereső a nettó díjakat is igényli.
  • Ha beállítod a megbízható bolt támogatását, a vásárlók értékelhetik az Árukereső felületén webshopodat – minél jobb értékeléseket kapsz, annál megbízhatóbb leszel a potenciális vevők szemében.
  • Ha az Árukeresőn keresztül véleményezik a webshopodat, azt megjelenítheted az oldaladon is! Így még több pozitív vásárlói véleményre tehetsz szert, amik szintén a bizalmat növelik a felhasználókban. Ehhez csupán meg kell adnod a bővítményben az Árukereső által generált kódot.
  • Gyorsabb a termékek beemelése: ha vannak elérhető termékjellemzők, azok átadásával az Árukereső könnyebben képes felismerni a termékeket.

Hibák, amiket javítottunk:

  • Volt egy apróbb hiba a licenc kezelésben, az új verzióban ez már nincs meg.
  • Javítottuk a nagy xml feed generálását. Sokaknak okozott gondot, hogy 8 – 10 000 termék esetén a WordPress már nem tudja egyben legenerálni a terméklistát. Az Árukereső 1,5-nél be lehet kapcsolni az időzített generálást, így a terméklista darabokban generálódik (a felhasználó számára ez láthatatlan, ugyanakkor hasznos).
  • Variációs termékek esetében akadtak készlet problémák, ezt is javítottuk a legújabb kiadásban.

    Folyamatosan azért dolgozunk, hogy a bővítményeink minél több lehetőséget nyújtsanak a felhasználóknak. Növeld az esélyeidet az online eladásban, próbáld ki az Árukereső 1.5-öt!

    Cikk megosztása


  • Avatar for oaron

    Szerző:

    Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.