SimplePay 2.1 – mert mindig lehet még egy kicsit jobb!

A webshopos rendelések mostanra a mindennapok részeivé váltak, a verseny óriási, ezért fontos minden eszközzel megnyerni a potenciális vásárlókat. A legnagyobb aduász pedig – természetesen a megfelelő árazás és széles kínálat mellett – az, ha a vásárlók minél kényelmesebben tudják használni a webshopot. Ebben segít a SimplePay, amit már rengeteg oldal használ online fizetésre. És ami folyamatosan fejlődik, hogy még jobb szolgáltatást nyújtson.

Hiteles és megbízható eszköz

Ha még nem használod a SimplePayt, itt az ideje, hogy elkezdd! Ez a fizetési mód jó választás, mert mindenki ismeri, ezért megbíznak benne, hitelesnek tartják. Már egy ideje bevált, így nem zsákbamacskát veszel, ráadásul a használata könnyű és felhasználóbarát, így a vásárlóid is szeretni fogják.

Ha pedig a mi bővítményünket választod hozzá, a folyamatos naprakészséget is megkapod a csomaggal, ugyanis a frissítések automatikusan járnak az előfizetőinknek!

Apropó, frisstítések: megérkezett a SimplePay 2.1 is, ami az előző verzióhoz képest még néhány funkcióval bővült, hogy még jobb élmény legyen használni!

Mit tud a SimplePay 2.1?

Természetesen mindent, amit a korábbi verzió, azon kívül pedig:

  • A fejlesztőknek jó hír, hogy támogatja a woocommerce_payment_complete-et, aminek segítségével sikeres fizetés esetén automatikus folyamat indítható el.
  • A tárhelyeken már elérhető a Php újabb verziója, a Php 8. Az előző verzió ezzel még nem működött együtt, a továbbfejlesztett SimplePay számára azonban nem jelent problémát.
  • Beragadt rendelés kifizetése, akár másik kártyával. Biztosan jártál már úgy, hogy egy fizetési folyamat elakadt, mert nem volt érvényes a beállított kártya, vagy éppen nem volt rajta fedezet. Az új SimplePay esetében az ilyen helyzetekben lehetőség van újból fizetni, akár másik kártyával is. Így lényegesen kevesebb elakadás lehet a fizetési folyamatokban.
  • Fizetési mód változtatása: ez azoknak szól, akiknél több fizetési mód is rendelkezésre áll. Egy, már meglévő ismétlődő fizetésnél ki lehet választani akár a SimplePay-t is, mint későbbi állandó fizetési szolgáltatót.

Egy jó bővítmény számodra és a vásárlóid számára is könnyebbé teszi az online fizetések kezelését. Próbáld ki a SimplePayt, hogy a webshopodban minden rendelés gördülékenyen tudjon végigmenni!

Kipróbálom
 

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.