Megjelent az Árukereső for WooCommerce 2.7

Számos felhasználói visszajelzést követően, megjelent az Árukereső for WooCommerce bővítményünk új verziója. Jó néhány újdonságot és hibajavítást tartalmaz, érdemes frissíteni.

Újdonságok

WPML támogatása

Többnyelvű oldalak esetén lehet hasznos a WPML bővítmény támogatása. Az Árukereső bővítmény Általános beállításaiban lehet ezt engedélyezni. Ebben az esetben a WPML-ben beállított forint alapú termékadatok kerülnek betöltésre a feed-be.

Hibanapló készítése

Az új verziótól kezdve bekapcsolható a naplózás funkció. Főképp hibakereséshez hasznos, sokat segít ha a hiba jelzésekor ezt is elkülditek számunkra.

Javítások

Attribútum probléma

Egyes esetekben a termékhez tartozó attribútum értékek ékezet nélküli változata jelent meg a terméknévben. Ez az Árukereső számára nem okozott problémát, ám a felhasználói oldalon nem mutatott túl szépen.

Aktiválás probléma

Ritka esetben a bővítményhez adott licenckulcsot nem fogadta el a rendszer. Ezt az ún. mixed content probléma okozta, melynek javítása megtörtént.

Megbízható bolt program javítása

A Megbízható bolt program használata esetén ha hibás API kulcs kerül megadásra, a bővítmény jelzi ezt a beállítások elmentésekor.
Fontos: Az Árukereső admin oldalára bejelentkezve, a Megbízható bolt program -> Beállítások, és azon belül a technikai segítségnél kell a Web API kulcsot generálni.
Plusz információ: Bővítményünk csak akkor teszi elérhetővé a Megbízhatóbolt program beállításait, ha az erre készült ingyenes bővítmény nincs bekapcsolva.

Óránkénti termékgenerálás hiba javítása

Ritka esetben előfordult, hogy a terméklista generálása megállt. A hibát sikerült kiküszöbölnünk, így remélhetőleg ez többször már nem fog jelentkezni felhasználóinknál.

Árgép feed javítások

Az Árgép feed használatakor az ingyenes kiszállítás nem került jól átadásra, ennek javítása megtörtént.

Amennyiben kipróbálnád az Árukereső integrációt, pillanatok alatt telepítheted az ingyenes bővítményt, vagy az alábbi oldalon áttekintheted a Prémium változat nyújtotta lehetőségeket!

Cikk megosztása


Kategória: Egyéb |
Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.