Itt van a SimplePay for WooCommerce 1.8 – mit várhatsz az új verziótól?

A mai nappal elérhetővé tettük a SimplePay for WooCommerce bővítményünk új verzióját, melyben egy újdonság teszi még egyszerűbbé és gyorsabbá a fizetést, emellett persze foglalkoztunk a régi kisebb hibák orvoslásával is. Ha kíváncsi vagy rá, mire számíthatsz az új verzióban, olvass tovább!

Üdv az Instant transzfer világában!

Az új verzió használatával megnyílik a lehetőség az Instant transzferre, ami több módot is kínál az azonnali átutalásra. Az utalás QR-kód vagy mélyhivatkozás segítségével mehet végbe, mindössze pár kattintással, fölösleges és időigényes adatpötyögés nélkül. Az Instant transzfer előnyeiről és lehetőségeiről már írtunk bővebben itt, így ezt nem tennénk meg újra, a lényeg, hogy minden korábbinál gyorsabban zajlanak a tranzakciók.
Ezek a fizetési módok az új változatban az alapcsomag részét képezik, így minden SimplePay for WooCommerce felhasználó számára elérhetővé válnak.

Apróbb hibák, amiket javítottunk

Egy új verzió fejlesztése során természetesen mindig szem előtt tartjuk a felhasználók visszajelzéseit, és igyekszünk orvosolni azokat a hibákat, amikről tudomást szerzünk. Ezt megtettük a SimplePay for WooCommerce jelenlegi verzió fejlesztésekor is, így itt is lesz olyan apró kellemetlenség, amivel már nem fognak találkozni a felhasználók a jövőben: a pénztár oldalon megjelenő SimplePay nyilatkozat felugró ablaka nem működött megfelelően egyes sablonokkal, ezért a háttérben működő fejlesztést újraírtuk.
Ha eddig még nem használtad a SimplePay for WooCommerce-t, de szeretnéd kipróbálni, 1 hónapig ingyen megteheted – használd ki a lehetőséget és tedd könnyebbé a fizetést webáruházadban!

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.