Barion for WooCommerce – egy szuper lehetőség az azonnali fizetésre

A 2020-as években az azonnali, online fizetési lehetőségek már alapnak számítanak. Ha a Te webshopod ezt nem biztosítja, egész egyszerűen lemaradsz, mert az emberek már nem szeretnek banki átutalásokkal és utánvétes fizetésekkel bíbelődni.

Amennyiben eddig még nem tetted meg, itt a remek lehetőség, hogy felkínáld az azonnali fizetés lehetőségét! WordPress alapú webshopodhoz a Barion for WooCommerce nevű bővítményünk biztosíthatja az online tranzakciók technikai hátterét.

Mit is tud nyújtani a Barion?

A Barion egy magyar alapítású online bank, ami elektronikus fizetéseket bonyolít le, a Magyar Nemzeti Bank engedélyével. Biztonságos és egyszerű online fizetéseket tesz lehetővé az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleknek.
Az online vásárlások ellenértékének kiegyenlítését jelenleg a legegyszerűbben bankkártyás fizetéssel lehet megoldani, a Barion pedig lehetőséget teremt erre. Ha van Barion kártyánk, akkor onnan is el lehet indítani a tranzakciót.

Bariont a webshopodnak!

Amennyiben WordPress alapú a webshopod, a Barion for WooCommerce segítségével nálad is lehetségessé válhat ez a fizetési opció. A bővítmény kétféle csomagban érhető el:

Mit tud az Alapcsomag?

  • Egyszeri bankkártyás fizetés indítása
  • Alap szintű Barion Pixel támogatása: ez segít abban, hogy minimalizálják a csalások, visszaélések lehetőségét, biztonságossá téve ezzel a szolgáltatást
  • Megfelelő tájékoztatók megjelenítése
  • Folyamatos frissítés: rendszeres fizetés esetén az új verziók automatikusan elérhetők
  • Terméktámogatás: probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk segíteni a megoldásban
  • Díja 20 000 Ft/év

Mit nyújt a Prémium csomag?

Mindent tud, amit az Alapcsomag, azon felül:

  • Ismétlődő fizetés (WooCommerce Subscriptions esetén)
  • Kártyacsere lehetősége meglévő előfizetésnél
  • Díja 40 000 Ft/év

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te webshopod is Barion elfogadóhely legyen, nyiss egy tárcát a Barion oldalán, add meg a kért adatokat, várd a jóváhagyást, és rendeld meg a Barion for WooCommerce-t! Ha telepítés szolgáltatásunkat is kéred, elvégezzük helyetted a bővítmény telepítését és beállítását, valamint ellenőrizzük weboldaladat, hogy biztosan megfelelj a feltételeknek!
Ne maradj le a versenytársak mellett, biztosíts Te is online fizetési lehetőséget a Barionnal!

Cikk megosztása


Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak.