WordPress bővítmény fejlesztés

Fizetési modul fejlesztése

A WordPress rendszerhez számos bővítmény érhető el, ami rendelkezik egyedi fizetési modullal (pl. tagsági rendszerek). Ezek általában Paypal illetve egyéb (itthon nem igazán ismert) szolgáltatásokkal érhetőek el. A nagyobbak biztosítják a lehetőséget külső fizetési kapu készítésére is.
Az alábbi bővítményekhez készítettünk fizetési megoldásokat:

 

Ha a tiéd hiányzik a listáról, ne csüggedj, árajánlatért keress minket bátran!


Számlázási modul fejlesztése

A már említett fieztési kapuk készítésekor felmerült a sikeres számlakészítés is. Jelenleg az alábbi magyar nyelvű számlázókat kapcsoltuk már össze a WordPress rendszerével:


Kalkulátor készítése

Több esetben volt szükség egyedi kalkulátor készítésére. Erre számos bővítmény érhető el, ám vannak olyan esetek, amikor ezekkel nem, vagy csak nagyon komplikáltan lehet elérni a kívánt eredményt. Ekkor érdemes egyedi megoldást fejlesztetni, amivel az igények teljes mértékben kielégíthetők.

    • Kalória kalkulátor: Egyedi, WordPress alapú kalória kalkulátor bővítményt fejlesztettünk a Cleaneating.hu oldalhoz. A plugin az oldalon fizetős szolgáltatásként érhető el.

Kalória kalkulátor táblázata működés közben


Egyedi oktatási felület

A WordPress rendszerhez rengeteg oktatást segítő bővítmény érhető el. Ezek közé tartozik a Memberpress, Membermouse, de akár a Learndash is.

A túlzott összetettségük miatt igény volt ezeknek a leegyszerűsítésére. Épp ezért olyan oktatási modult fejlesztettünk, ami kihasználja a Woocommerce adta lehetőségeket (fizetési kapuk, ismétlődő fizetés, stb), ám csak a legszükségesebb tulajdonságokkal rendelkezik.


Egyéb igények

Számos egyéb, a WordPress-t érintő fejlesztést készítettünk már. Volt közöttük termékek kilistázása az árösszehasonlító oldalak számára; rendelések és felhasználók átmozgatása egyik bővítményből a másikba; már meglévő bővítmények kibővítése egyedi igények alapján.