SimplePay for WooCommerce

Írta ekkor

Legolcsóbb: 15000 Ft / év, 30 nap ingyenes próbaverzióval

Clear

Cikkszám: woo-simple Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A bővítmény használatával elérhetővé teheted a sokak által ismert OTP SimplePay bankkártyás fizetést WooCommerce alapú webshopodban.

bővítmény jellemzői

  • Könnyű telepítés, gyors beüzemelés: A bővítmény telepítése és beállítása nem igényel semmilyen programozói tudást. Minden beállítást egy helyen találsz, de a konkrét lépésekhez egy telepítési útmutatót is biztosítunk. Ha ez nem lenne elég, nézd meg a bővítményhez tartozó videót!!
  • Több devizanem támogatása: A SimplePay rendszerében elérhető bármely devizanemet használhatod (Ft, Euro, és USD).
  • Többnyelvű felület: Mind az adminisztrációs, mind a felhasználói felület fordítható, jelenleg magyar és angol nyelven érhető el.
  • Jogi megfelelőség: A fizetés előtt a vásárló számára meg kell jeleníteni néhány jogi szöveget. Ezt a bővítmény megteszi automatikusan, te csak arra figyelj, hogy a beállítások oldalon minden ide vonatkozó adatot helyesen adj meg.
  • Gyors ügyfélszolgálat: Ha bármi technikai problémád adódna, ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül válaszol.
  • Folyamatos frissítések biztosítása: A bővítményt minde WordPress és WooCommerce frissítéskor újra ellenőrizzük, ha szükséges, módosítjuk. Amíg fizeted a választott előfizetési díjat, azonnal hozzájutsz az új verzióhoz.

A prémium bővítmény jellemzői

Az alap tulajdonságokon felül számos plusz funkciót kaphatsz, amivel megkönnyítheted vásárlóid életét.

Videó a bővítmény telepítéséről

Egyik kedves partnerünk készített egy bemutató videót a bővítmény megvásárlásáról, és telepítéséről. Ezúton is köszönjük neki!

Telepítési útmutató

Ahhoz, hogy a bővítmény telepítése még gördülékenyebb lehessen, készítettünk egy telepítési útmutatót. Ez nem csak a bővítmény beüzemelésében segít, hanem a szerződéskötésről is találhatóak benne információk.
Telepítési útmutató megtekintése

Cikk megosztása


További információk

Előfizetés hossza

1 hónap próba+éves, Éves

Bővítmény típusa

Alap, Prémium

Telepítést is kérek

Igen, Nem

Kategória: | Hozzászólások: 0
Avatar for oaron

Szerző:

Ócsvári Áron évek óta foglalkozik webes fejlesztéssel. Egyedi WordPress bővítményeket készít a kkv szektornak. Vakságából kifolyólag a másik szívügye a webes akadálymentesítés.

Szóljunk hozzá elsőként!

Szóljunk hozzá