Referenciáink

Weblap fejlesztés

SimplePay és számlázz.hu integráció a Wp Kurzus oldalához

A WpKurzus egy WordPress-t oktató weboldal. A tagok kezeléséhez a Memberpress bővítményt használják.
A feladatunk egy külső modul elkészítése volt, ennek segítségével elérhetővé vált a bankkártyás fizetés Barion használatával, és az automatikus számla kiállítás a Számlázz.hu segítségével.

Kalória kalkulátor

Egyedi, WordPress alapú kalória kalkulátor bővítményt fejlesztettünk a Cleaneating.hu oldalhoz. A plugin az oldalon fizetős szolgáltatásként érhető el.

Kalória kalkulátor táblázata működés közben

Kalória kalkulátor táblázata működés közben

Egyedi oktatói modul a legykulonc.hu oldalhoz

A legykulonc.hu oldalhoz egyedi oktatói felületet fejlesztettünk, illetve integráltuk hozzáa a SimplePay és Számlázz.hu kombinációt.

Egyedi fejlesztések a faapolok.hu weboldalhoz

A Magyar Faápolók Egyesülete megbízásából elkészítettük honlapjukat. Ez tartalmaz egy a WordPress alá lefejlesztett faérték kalkulátort, illetve egy szintén saját fejlesztésű szakember keresőt is.

Lakihegyi lakópark fejlesztése és karbantartása

Folyamatosan karbantartjuk a Lakihegyi lakópark weboldalát. Egyedi modulunk segítségével egyszerűsödött a lakásadatlapok feltöltése és kezelése.

MRBS továbbfejlesztése

Az MRBS egy webes alapú, nyílt forráskódú tárgyaló foglaló rendszer. A Metrosport Kft pálya foglalásokra használja, ehhez kellett egyedi fejlesztéseket készítenünk. Elérhetővé vált az automatizált pálya foglalás Excelből, plusz az egyedi (aznapi foglalások) kezelhetősége is.

Foglaljvelem.hu – Az online időpontfoglaló

A foglaljvelem.hu egy könnyen használható, online időpontfoglaló rendszer. A felhasználói felület bármilyen weboldalba beépíthető, így bárkinek lehet egy ilyen rendszere elérhető áron. Egyedi fejlesztésének köszönhetően könnyen bővíthető, testre szabható.

Webes tili-toli játék fejlesztése

Az EzPark KFT felkérésére fejlesztettünk le egy webes alapú tili-toli játékot, mellyel weboldalukat kívánták feldobni. A fejlesztésben egy külső grafikus is részt vett.

LÁSS egyesület weboldal fejlesztés

Megújítottuk a LÁSS egyesület weboldalát. Mobilbarát lett, illetve kiemelten figyeltünk a weboldal akadálymentességi szabvány (WCAG 2.0) betartására.
Az egyesület minden évben megszervezi a jótékonysági MikuLÁSS futás rendezvényét, ehhez egy külön modult fejlesztettünk, ami elősegíti a nevezők kezelését, illetve biztosítja a bankkártyás fizetést Barion segítségével.

Program adminisztrációs rendszer

A Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének egyedi fejlesztésű program adminisztrációs rendszere. Az alkalmazás 2015 eleje óta működik, a program szervezők ezen keresztül hirdetik meg az egyesület eseményeit, amire a regisztrált felhasználók egyszerűen jelentkezhetnek.

Akadálymentesítési referenciák

Szoftver akadálymentesítés a Fővárosi Törvényszék Ügyfélcentrumában

Feladatunk volt a Net-média Alapítvány színeiben a Fővárosi Törvényszék ügyfeleinek számára elérhető információs pontok szoftveres akadálymentesítése. Az épületben található információs pontokra telepítettük az NVDA képernyőolvasót, plusz egy általunk fejlesztett speciális szoftvert.
NVDA képernyőolvasó a Fővárosi Törvényszék Ügyfélcentrumában is

Neptun tanulmányi rendszer felmérése

Az “Informatika a Látássérültekért” Alapítvány színeiben felmértük a Neptun Tanulmányi rendszer használhatóságát képernyőolvasóval. Megoldási javaslatokkal segítettem a fejlesztők munkáját.

Suhanj Fitness felmérése képernyőolvasóval

Részt vettünk a Suhanj fitness edzőterem online fitness programjának tesztelésében. Segítettük a fejlesztőt tapasztalatainkkal, így a webalkalmazás már használható képernyőolvasóval is.